Linoleumshuset indeholder mange forskellige og spændende lejligheder. Ens for dem alle er, at de har store reelle værelser/stuer og badeværelser. Til alle lejlighederne hører der et lofts- samt kælderrum. Der forefindes en cykelkælder, ligesom der er et kælderrum for barne- og klapvogne, hvor alle kan sætte deres cykel, barne- og/eller klapvogne ned. Mange benytter dog deres eget kælderrum til deres cykler og barnevogne. Så er man fri for at gå så langt. 

Gården bliver vedligeholdt af Gårdlavet Ladegården. Den er grøn – forstået på den måde, at der er meget grønt: Buske, blomster, træer og græs. I midten er der en rundel med fem høje træer. Runddelen er fredet og må således ikke fjernes, hvad den for øvrigt heller ikke skal. På træerne kan alle – lige meget hvor de bor i huset – følge årstidernes gang. 

Det må have været et stort puslespil for arkitekt Povl Baumann, da han i sin tid tegnede huset. Mønsteret i muren skulle jo passe, så hele facaden blev ensartet. Ikke noget med at slutte midt i et mønster i et hjørne og begynde et nyt mønster. Alt skulle passe, så der var de samme mønstre under hvert vindue og over hver dør. 

Det er måske årsagen til at f.eks. Hans Egedes Gade har lejligheder på 99 og 102 kvm. Ligesom lejlighederne i Henrik Rungs Gade spænder fra 66 – 99 kvm. 

Når man ser hjørnelejlighederne Henrik Rungs Gade/Åboulevard, Åboulevard/Hans Egedes Gade og Hans Egedes Gade/Jesper Brochmands Gade er det svært at forestille sig hvordan stuerne ser ud. Vi kalder dem “kaffepose stuerne” – fordi de ligner disse “Melitta” papir kaffeposer. Hjørnet af Åboulevard/Hans Egedes Gade har også en “kaffepose”, men ind mod gården. Altså to kaffeposer lige efter hinanden. Det er charmerende og hyggelige stuer og bestemt ikke svære at møblere.

Henrik Rungs Gade 

Nr. 14 består til højre af fire 2-værelses lejligheder på hver 67 kvm. og til venstre af fem 4-værelses lejligheder på hver 102 kvm.

Nr. 16 består på højre side af fire 2-værelses lejligheder på 67 kvm. Til venstre fem 4-værelses lejligheder på hver 101 kvm.

Nr. 18 til højre har fem 2-værelses lejlighder på hver 66 kvm og til venstre fem 2-værelses på hver 68 kvm.

Jesper Brochmands Gade 17

I stueetagen findes til venstre en 2-værelses lejlighed på 81 kvm. De øvrige på venstre side har fire værelser fordelt på 106 kvm. Til højre er alle fem lejligheder 3-værelses lejligheder på 99 kvm.

Hans Egedes Gade

Hans Egedes Gade består “kun” på 4-værelses lejligheder: I nr. 19 er lejlighederne til venstre på 99 kvm, medens lejlighederne til højre er på 102 kvm. I Nr. 21, 23, og 25 er alle lejlighederne på 102 kvm.

Åboulevard 84 

Her er der også forskellige lejlighedstørrelser. I stueplan findes således en 2-værelses på 88 kvm og en 4-værelses på 139 kvm. Opefter findes til venstre fire 4-værelses lejligheder á 125 kvm og til højre fire stk. 5-vær. lejligheder på hver 162 kvm. 

Åboulevard 86 

Her finder man også tre typer lejligheder. I stuen findes en 5-værelses lejlighed på 153 kvm og en 5-værelses lejlighed på 152 kvm. Opefter er der fire 6-værelses lejlighed på hver 148 kvm og på venstre side fire 7-værelses lejligheder.